Photo by Markus Spiske on Unsplash

God jul och gott nytt år!

Publicerad: 23.12.2019

Det är återigen den tiden av året när man får koppla av och spendera tid med nära och kära. Om du inte hittar tillräckligt med läsning under granen, kan vi hjälpa till med blogginlägg som vi har publicerat på sistone.

WordPress dras fortfarande med ryktet om att systemet skulle vara osäkert, vilket vi tycker är lite orättvist. Vi har en lista med sex sätt att höja säkerheten hos din WordPress-webbplats. Säkerheten vill man inte snåla med, men det finns inte många tillfällen där man vill pröjsa mer för en certifikat än vad det kostar med certifikaten från Let’s Encrypt (dvs. gratis). Och om du vill gå tillbaks till grunderna, kolla våra fem anledningar att välja WordPress.

Du har väl märkt att vår kundservice har tagit i bruk en ny mejladress? När du behöver hjälp med din sajt från en riktig människa, mejla till help@seravo.com. När du vill hitta ett snabbt svar på funderingar om er WordPress webbplats hos oss, hittar du vår kunskapsbank på help.seravo.com.

En till adress som är bra att ha till hands är Twitter-konton till vårt driftstatus: https://twitter.com/SeravoStatus

Kundservicen har semester

Vår kundservice finns inte tillgänglig under röda dagar på julveckan och årsskiftet, dvs. mellan den 24:e och 26:e december, samt på den 31:a december och 1:a januari. Alla andra dagar når du oss genom help@seravo.com.

Vår övervakning fungerar dock 24/7 som vanligt. Du kan räkna med att vi håller koll på dina sajter året runt, oavsett om det är julafton eller en vanlig tisdag i april.

Vi önskar er en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Kommentera

Toni Laakso

Sök Seravo.se

Läs mer

In category: Seravo

Webinar: Använd Xdebug för PHP-profilering

7.8.2020

Under COVID-19-utbrottet våren 2020 slutade vi med alla våra utbildningar på plats och ersatte dem med gratis webinarier som visade […]

Webbinarium: bli av med flaskhalsarna i WordPress

27.5.2020

Vi hade nyligen ett webbinarium som fokuserade på cache, mer specifikt vad en WordPress-utvecklare borde veta om ämnet. Det var […]

Webbinarier för WordPress utvecklare

5.5.2020

Denna vår har förändrat världen på många sätt. En liten ändring är att vi har varit tvungna att ställa in […]