Publiserad

Det är återigen den tiden av året när man får koppla av och spendera tid med nära och kära. Om du inte hittar tillräckligt med läsning under granen, kan vi hjälpa till med blogginlägg som vi har publicerat på sistone.

WordPress dras fortfarande med ryktet om att systemet skulle vara osäkert, vilket vi tycker är lite orättvist. Vi har en lista med sex sätt att höja säkerheten hos din WordPress-webbplats. Säkerheten vill man inte snåla med, men det finns inte många tillfällen där man vill pröjsa mer för en certifikat än vad det kostar med certifikaten från Let’s Encrypt (dvs. gratis). Och om du vill gå tillbaks till grunderna, kolla våra fem anledningar att välja WordPress.

Du har väl märkt att vår kundservice har tagit i bruk en ny mejladress? När du behöver hjälp med din sajt från en riktig människa, mejla till help@seravo.com. När du vill hitta ett snabbt svar på funderingar om er WordPress webbplats hos oss, hittar du vår kunskapsbank på help.seravo.com.

En till adress som är bra att ha till hands är Twitter-konton till vårt driftstatus: https://twitter.com/SeravoStatus

Kundservicen har semester

Vår kundservice finns inte tillgänglig under röda dagar på julveckan och årsskiftet, dvs. mellan den 24:e och 26:e december, samt på den 31:a december och 1:a januari. Alla andra dagar når du oss genom help@seravo.com.

Vår övervakning fungerar dock 24/7 som vanligt. Du kan räkna med att vi håller koll på dina sajter året runt, oavsett om det är julafton eller en vanlig tisdag i april.

Vi önskar er en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Kommentera

Läs mer

I kategorin: Seravo

Seravo räddar torvmark från skövling och blir koldioxidnegativt

Ända från starten år 2011 har Seravo engagerat sig mycket för miljön. Nu vill det föregå med gott exempel och visa vad olika företag kan göra för att motarbeta klimatkrisen.Seravo blev koldioxidneutralt år 2019 och koldioxidnegativt år 2020.

26.2.2021

Seravos WordPress-servrar är världens snabbaste

Seravo är snabbaste webbhotellet för WordPress på listan publiceras av Google-medarbetare.

18.2.2021

Ny prislista den 1 mars 2021

Priserna för paketen ”WP Pro” och ”WP Business” har varit oförändrade ända sedan vårt företag inledde sin verksamhet. Nu är det dags höja priset för dessa paket en aning. Paketens priser för alla nya beställningar blir 35 euro/månad för WP Pro och 55 euro/månad för WP Business.

31.1.2021

Webinar: Använd Xdebug för PHP-profilering

Under COVID-19-utbrottet våren 2020 slutade vi med alla våra utbildningar på plats och ersatte dem med gratis webinarier som visade […]

7.8.2020

Webbinarium: bli av med flaskhalsarna i WordPress

Vi hade nyligen ett webbinarium som fokuserade på cache, mer specifikt vad en WordPress-utvecklare borde veta om ämnet. Det var […]

27.5.2020

Webbinarier för WordPress utvecklare

Denna vår har förändrat världen på många sätt. En liten ändring är att vi har varit tvungna att ställa in […]

5.5.2020