God jul och gott nytt år!

Publicerad: 23.12.2019 Uppdaterad: 23.12.2019

Det är återigen den tiden av året när man får koppla av och spendera tid med nära och kära. Om du inte hittar tillräckligt med läsning under granen, kan vi hjälpa till med blogginlägg som vi har publicerat på sistone.

WordPress dras fortfarande med ryktet om att systemet skulle vara osäkert, vilket vi tycker är lite orättvist. Vi har en lista med sex sätt att höja säkerheten hos din WordPress-webbplats. Säkerheten vill man inte snåla med, men det finns inte många tillfällen där man vill pröjsa mer för en certifikat än vad det kostar med certifikaten från Let’s Encrypt (dvs. gratis). Och om du vill gå tillbaks till grunderna, kolla våra fem anledningar att välja WordPress.

Du har väl märkt att vår kundservice har tagit i bruk en ny mejladress? När du behöver hjälp med din sajt från en riktig människa, mejla till help@seravo.com. När du vill hitta ett snabbt svar på funderingar om er WordPress webbplats hos oss, hittar du vår kunskapsbank på help.seravo.com.

En till adress som är bra att ha till hands är Twitter-konton till vårt driftstatus: https://twitter.com/SeravoStatus

Kundservicen har semester

Vår kundservice finns inte tillgänglig under röda dagar på julveckan och årsskiftet, dvs. mellan den 24:e och 26:e december, samt på den 31:a december och 1:a januari. Alla andra dagar når du oss genom help@seravo.com.

Vår övervakning fungerar dock 24/7 som vanligt. Du kan räkna med att vi håller koll på dina sajter året runt, oavsett om det är julafton eller en vanlig tisdag i april.

Vi önskar er en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Kommentera

Toni Laakso

Sök Seravo.se

Mer läsning

Mäta hastigheten hos WordPress

28.1.2020

Hur man ökar prestandan hos WordPress-webbplatser är ett populärt samtalsämne bland WordPress-utvecklare. Ägare av e-butiker vet att snabbare webbplatser ger […]

Tacka inte nej till HTTPS

23.1.2020

Nu har kryptering skyddat din information i många år och du kanske använder något VPN-program för att säkra din uppkoppling […]

Lyft ditt innehåll med hjälp av block

9.1.2020

I samband med version 5.0 begåvades WordPress med den nya redigeringsmiljön Gutenberg, något som samtidigt innebar en rad förändringar i […]