Learn WordPress deeply.

Webbinarier för WordPress utvecklare

Publicerad: 5.5.2020 Uppdaterad: 28.5.2020

Denna vår har förändrat världen på många sätt. En liten ändring är att vi har varit tvungna att ställa in våra WordPress-utbildningar som är populära i Finland. Istället vi ska att hålla en serie gratis webbinarier där vi går igenom liknande ämnen som i våra utbildningar för utvecklare.

Varje webinar kommer att vara en timme lång och täcka ett specifikt område inom WordPress-utveckling för att göra dem så enkelt som möjligt att följa. Du kommer också att ha chansen att ställa frågor och diskutera ämnet med oss.

Värden för våra webbinarier kommer att vara Otto Kekäläinen, vår VD som kodar. Han har över tjugo års erfarenhet av mjukvaruutveckling, med mer än ett decennium av detta med WordPress, inklusive bidrag till WordPress-kärnan.

Först upp: Webbinar i Caching

Vi höll det första webbinariet i serien på torsdagen den 14 maj. Vi fokuserade på cache: vad borde varje WordPress-utvecklare känna till och vad är den bästa praxis att följa? Om du missade webbinariet, vi har delat en inspelning på YouTube och materialet på SlideShare.

Fler webbinarier på kommande

Några av de ämnen som vi kommer att behandla i framtida webbinarier inkluderar hastighetsoptimering och säkerhet, utvecklarverktyg som WP-CLI, Git, Composer och Vagrant, bästa metoder för utvecklingsarbetsflöde, såväl som upphovsrätt och licensiering.

Om du vill försäkra att du inte missar några nyheter för utvecklare, prenumerera till vårt nyhetsbrev för utvecklare (på engelska).

Kommentera

Toni Laakso

Sök Seravo.se

Mer läsning

WordPress 5.5 ”Eckstine” är här

12.8.2020

Större WordPress-releaser har historiskt alltid namngetts efter olika jazzmusiker, och WordPress 5.5 är inget undantag där den fått ge releasen […]

Webinar: Använd Xdebug för PHP-profilering

7.8.2020

Under COVID-19-utbrottet våren 2020 slutade vi med alla våra utbildningar på plats och ersatte dem med gratis webinarier som visade […]

Underhåll i världsklass för ett evenemang i världsklass

25.6.2020

Utöver Slush är Nordic Business Forum en av de största framgångssagorna på den finska eventmarknaden. Något som började år 2010 […]