Publiserad
Uppdaterad

Denna vår har förändrat världen på många sätt. En liten ändring är att vi har varit tvungna att ställa in våra WordPress-utbildningar som är populära i Finland. Istället vi ska att hålla en serie gratis webbinarier där vi går igenom liknande ämnen som i våra utbildningar för utvecklare.

Varje webinar kommer att vara en timme lång och täcka ett specifikt område inom WordPress-utveckling för att göra dem så enkelt som möjligt att följa. Du kommer också att ha chansen att ställa frågor och diskutera ämnet med oss.

Värden för våra webbinarier kommer att vara Otto Kekäläinen, vår VD som kodar. Han har över tjugo års erfarenhet av mjukvaruutveckling, med mer än ett decennium av detta med WordPress, inklusive bidrag till WordPress-kärnan.

Först upp: Webbinar i Caching

Vi höll det första webbinariet i serien på torsdagen den 14 maj. Vi fokuserade på cache: vad borde varje WordPress-utvecklare känna till och vad är den bästa praxis att följa? Om du missade webbinariet, vi har delat en inspelning på YouTube och materialet på SlideShare.

Fler webbinarier på kommande

Några av de ämnen som vi kommer att behandla i framtida webbinarier inkluderar hastighetsoptimering och säkerhet, utvecklarverktyg som WP-CLI, Git, Composer och Vagrant, bästa metoder för utvecklingsarbetsflöde, såväl som upphovsrätt och licensiering.

Om du vill försäkra att du inte missar några nyheter för utvecklare, prenumerera till vårt nyhetsbrev för utvecklare (på engelska).

Kommentera

Läs mer

I kategorin: Seravo

Seravo räddar torvmark från skövling och blir koldioxidnegativt

Ända från starten år 2011 har Seravo engagerat sig mycket för miljön. Nu vill det föregå med gott exempel och visa vad olika företag kan göra för att motarbeta klimatkrisen.Seravo blev koldioxidneutralt år 2019 och koldioxidnegativt år 2020.

26.2.2021

Seravos WordPress-servrar är världens snabbaste

Seravo är snabbaste webbhotellet för WordPress på listan publiceras av Google-medarbetare.

18.2.2021

Ny prislista den 1 mars 2021

Priserna för paketen ”WP Pro” och ”WP Business” har varit oförändrade ända sedan vårt företag inledde sin verksamhet. Nu är det dags höja priset för dessa paket en aning. Paketens priser för alla nya beställningar blir 35 euro/månad för WP Pro och 55 euro/månad för WP Business.

31.1.2021

Webinar: Använd Xdebug för PHP-profilering

Under COVID-19-utbrottet våren 2020 slutade vi med alla våra utbildningar på plats och ersatte dem med gratis webinarier som visade […]

7.8.2020

Webbinarium: bli av med flaskhalsarna i WordPress

Vi hade nyligen ett webbinarium som fokuserade på cache, mer specifikt vad en WordPress-utvecklare borde veta om ämnet. Det var […]

27.5.2020

Vi slutar stöda TLS 1.0 och 1.1 i mars

TLS 1.3 har varit det primära kryptografiska kommunikationsprotokollet sedan början av året 2020. Dessutom har vi också TLS 1.2 i […]

10.3.2020