Webbinarier för WordPress utvecklare

Publicerad: 5.5.2020 Uppdaterad: 28.5.2020

Denna vår har förändrat världen på många sätt. En liten ändring är att vi har varit tvungna att ställa in våra WordPress-utbildningar som är populära i Finland. Istället vi ska att hålla en serie gratis webbinarier där vi går igenom liknande ämnen som i våra utbildningar för utvecklare.

Varje webinar kommer att vara en timme lång och täcka ett specifikt område inom WordPress-utveckling för att göra dem så enkelt som möjligt att följa. Du kommer också att ha chansen att ställa frågor och diskutera ämnet med oss.

Värden för våra webbinarier kommer att vara Otto Kekäläinen, vår VD som kodar. Han har över tjugo års erfarenhet av mjukvaruutveckling, med mer än ett decennium av detta med WordPress, inklusive bidrag till WordPress-kärnan.

Först upp: Webbinar i Caching

Vi höll det första webbinariet i serien på torsdagen den 14 maj. Vi fokuserade på cache: vad borde varje WordPress-utvecklare känna till och vad är den bästa praxis att följa? Om du missade webbinariet, vi har delat en inspelning på YouTube och materialet på SlideShare.

Fler webbinarier på kommande

Några av de ämnen som vi kommer att behandla i framtida webbinarier inkluderar hastighetsoptimering och säkerhet, utvecklarverktyg som WP-CLI, Git, Composer och Vagrant, bästa metoder för utvecklingsarbetsflöde, såväl som upphovsrätt och licensiering.

Om du vill försäkra att du inte missar några nyheter för utvecklare, prenumerera till vårt nyhetsbrev för utvecklare (på engelska).

Kommentera

Toni Laakso

Sök Seravo.se

Mer läsning

Webbinarie: bli av med flaskhalsarna i WordPress

27.5.2020

Vi hade nyligen ett webbinarie som fokuserade på cache, mer specifikt vad en WordPress-utvecklare borde veta om ämnet. Det var […]

Kommandoradstips för förbättrad prestanda

12.5.2020

Det finns många artiklar på nätet om hur man kan optimera hastigheten i WordPress, men de flesta rekommenderar bara att […]

Så kommer HTTP/3 att göra internet snabbare

23.4.2020

När HTTP/2 lanserades 2015 som en officiell IETF-standard innebar det en stor förbättring jämfört med det tidigare protokollet HTTP/1.1 som […]