Egenskaper

Verifierade uppdateringar

Vi uppdaterar alla webbplatser regelbundet – inklusive teman och tillägg. Vi testar alltid först uppdateringarna i en separat miljö för att utesluta risken att någonting kan gå fel på en live webbplats.

Läs mer

Snabbare WordPress

Vår driftsmiljö är optimerad för hastighet och skalbarhet. Er webbplats kommer att dra nytta av olika tekniska lösningar, såsom Nginx-caching, PHP7, Redis och PageSpeed, allt förinstallerat på alla våra servrar.

Läs mer

Säkerhet och övervakning

Vi håller koll på er webbplats dygnet runt alla dagar (24/7) och står ständigt beredda att ta hand om alla möjliga problem och hot. Vår driftsmiljö är konstruerad så att problem hos en enskild webbplats inte kan påverka övriga webbplatser.

Läs mer

HTTPS som standard

Vi använder Let’s Encrypt för att säkra alla uppkopplingar till er webbplats med hjälp av HTTPS. Ett HTTPS-certifikat ingår alltid i priset för alla era domäner.

Läs mer

Verktyg för utvecklare

En av orsakerna till att WordPress-utvecklare älskar oss är att vi erbjuder alla verktyg de behöver. SSH, WP-CLI, Git eller Composer? Vagrant, staging eller CI? Vi har dom alla.

Läs mer

Skalbart för alla behov

Vi erbjuder tjänster för alla typer av webbplatser, från enkla sidor till stora globala webbplatser. Det är bara att välja ett paket som passar era behov. Du behöver inte oroa dig över megabytes eller gigahertz, er webbplats kommer att fortsätta att fungera även när trafiken är som mest omfattande.

Läs mer

Säker WordPress

Vi säkerhetskopierar alla era filer och er databas varje dag och sparar dem utanför produktionsmiljön. Om någonting skulle gå på tok med er webbplats är det enkelt att återställa den med hjälp av kopior vi har gjort under de senaste 30 dagarna. Vi är också beredda att se till så att er webbplats kan stå emot överbelastningsattacker.

Läs mer

Modern teknik

Vår driftsmiljö är byggt på vår egen skräddarsydda infrastruktur. Vi utnyttjar modern teknik, byggd på öppen källkod som PHP7, MariaDB, Nginx, Docker och Redis för att kunna leverera den snabbaste och mest pålitliga WordPress-upplevelse som går att få idag.

Läs mer

Expertis och passion

Vi är nordiska WordPress-experter och utvecklare med lång erfarenhet av öppen källkod. När det gäller övervakning av webbplatser använder vi robotar, men vår kundservice består av människor av kött och blod. Det är inte helt fel att kalla oss för nördar, men vi klarar att prata med vanligt folk också.

Läs mer