Egenskaper

Expertis och passion

Vi är finska WordPress-experter och utvecklare med lång erfarenhet av öppen källkod. När det gäller övervakning av webbplatser använder vi artificiell intelligens, men vår kundservice består av människor av kött och blod. Det är inte helt fel att kalla oss för nördar, men vi klarar att prata med vanligt folk också.

Säker WordPress

Vi säkerhetskopierar alla dina filer och din databas varje dag och sparar dem utanför produktionsmiljön. Om någonting skulle gå på tok med din webbplats är det enkelt att återställa den med hjälp av kopior vi har gjort under de senaste 30 dagarna. Vi är också beredda att se till så att din webbplats kan stå emot överbelastningsattacker.

Modern teknik

Vår driftmiljö är byggt på vår egen skräddarsydda infrastruktur. Vi utnyttjar modern teknik, byggd på öppen källkod som PHP7, MariaDB, Nginx, Docker och Redis för att kunna leverera den snabbaste och mest pålitliga WordPress-upplevelse som går att få idag.

Skalbart för alla behov

Vi erbjuder tjänster för alla typer av webbplatser, från enkla sidor till stora globala webbplatser. Det är bara att välja ett paket som passar dina behov. Du behöver inte oroa dig över megabytes eller gigahertz, din webbplats kommer att fortsätta att fungera även när trafiken är som mest omfattande.

Verktyg för utvecklare

En av orsakerna till att WordPress-utvecklare älskar oss är att vi erbjuder alla verktyg de behöver. SSH, WP-CLI, Git eller Composer? Vagrant, staging eller CI? Vi har alla.

HTTPS som standard

Vi använder Let’s Encrypt för att säkra alla uppkopplingar till din webbplats med hjälp av HTTPS. Ett HTTPS-certifikat ingår alltid i priset för alla dina domäner.

Säkerhet och tillsyn

Vi håller koll på din webbplats dygnet runt alla dagar (24/7) och står ständigt beredda att ta hand om alla möjliga problem och hot. Vår driftmiljö är konstruerad så att problem hos en enskild webbplats inte kan påverka på övriga webbplatser.

Snabbare WordPress

Vår driftmiljö är optimerad för hastighet och skalbarhet. Din webbplats kommer att dra nytta av olka tekniska lösningar, såsom Nginx-caching, PHP7, Redis och PageSpeed, allt förinstallerat på alla våra servrar.

Verifierade uppdateringar

Vi uppdaterar alla webbplatser regelbundet – inklusive teman och tillägg. Vi testar alltid först uppdateringarna i en separat miljö för att utesluta risken att någonting kan gå fel på en live webbplats.