Snabbare WordPress

< Tillbaka till egenskaper

Långa laddningstider skrämmer bort potentiella kunder och läsare. Just av den anledningen har optimerat våra tjänster på alla meningsfulla nivåer. Vi strävar efter att de webbplatser som finns på vårt webbhotell ska fortsätta att fungera väl även om antalet besökare plötsligt skulle rusa i höjden.

Vår kundtjänst är också optimerad: Om du lägger en order kommer vi redan samma arbetsdag att leverera en förinstallerad WordPress-webbplats till dig. Antingen sätter vi upp en ny webbplats eller så kan du ge oss uppdraget att flytta över din befintliga webbplats till vårt webbhotell. Självklart finns vi där för att kunna hjälpa dig när det är dags att publicera din webbplats.

Populärt, men ofta långsamt

WordPress är det populäraste systemet för innehållshantering i världen och ungefär en tredjedel av alla webbplatser i världen använder WordPress.

Enkelheten med WordPress lockar hela tiden nya användare, som tyvärr ofta blir missnöjda när de upptäcker att även om webhotellen erbjuder billigt utrymme på en webbserver, så kan ingen hjälpa dem om exempelvis deras webbplats skulle börja gå långsamt.

Jämförelse mellan webhotell och premiumhotell för WordPress med inkluderat underhåll

Generella webbservrar och många liknande webbhotellslösningar använder ofta cPanel för att installera WordPress kör det sedan med Apache.

Tyvärr är denna vanliga lösning inte optimal för WordPress eftersom det är en plattform som belastar processorn kraftigt. Om du vill optimera prestandan hos din webbplats kan du välja webbhotell och drift från ett företag som vet allt om WordPress.

Seravos WordPress-tjänst är specialbyggd för just WordPress. En av de största skillnaderna mellan våra tjänster och traditionella leverantörer är hastigheten. I vår miljö blir din webbplats så snabb som en WordPress-webbplats överhuvudtaget kan bli.

Effektiviteten i Seravos lösning beror på att vi har en kraftigt optimerad servermiljö som specialutformats för WordPress. Tack vare detta behöver du inte några ytterligare tillägg för att göra webbplatsen snabbare, såsom cache-tillägg, vilka ofta kan ge problem.

När du väljer Seravo som leverantör för din hosting märker du snart skillnaden i hastighet. Det enda du behöver göra är att flytta din webbplats till vår servermiljö.

Experter till din tjänst

Förutom att servermiljön är optimerad för WordPress har våra kunder tillgång till vår WordPress-specifika support. Vi erbjuder även ytterligare webbplatsoptimering för hand, så att även ovanligt tunga och komplicerade webbplatser kan betjäna sina besökare snabbt och effektivt.

Vidare har våra kunder tillgång till ett urval verktyg för webbplatsoptimering och förbättrade hastigheter. Ett av dessa är Tideways, som är integrerat direkt i vårt system. Tideways hjälper till att snabbt hitta och lösa problem med webbplatsers hastighet.

Vi genomför ständigt olika lösningar för att förbättra hastigheten hos WordPress-webbplatser. Till exempel kan vi ladda vår egen webbplats 300 % snabbare än tidigare tack vare en standardfunktion i WordPress, som dock sällan används – transienter.

https://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/key/vqqIfseopZ8RAp

Seravo har experter i världsklass på databaser, WordPress och öppen källkod. Vi använder våra resurser inte enbart för egen vinning: Vi bidrar aktivt tillbaka genom att producera professionellt innehåll, tala på WordPress-evenemang och bidrar till utvecklingen av WordPress. Vi deltar även genom stöd och utveckling av MariaDB och andra öppen källkodsprojekt.

Har du inte längre tid för en långsam webbplats? Se till att din webbplats är just så snabb som den borde vara – välj Seravos premium-webbhotell och drift. Se våra paket

< Tillbaka till egenskaper

Mer läsning

Seravo på Internetdagarna

6.12.2019

Förra veckan gick Internetstiftelsens årliga konferens Internetdagarna av stapeln på Stockholm Waterfront. Om du inte varit på den konferensen tidigare […]

Sex sätt att förbättra säkerheten med WordPress

28.11.2019

WordPress dras fortfarande med ryktet om att systemet skulle vara osäkert. Vi menar att det inte finns några osäkra WordPress-webbplatser, […]

Fem anledningar att välja WordPress

21.11.2019

Vi som befinner oss inuti ”WordPress-bubblan” riskerar lätt att stundtals uppleva allting som helt självklart. Ibland är det dock klokt […]