Samarbete

Skapar du webbplatser eller arbetar du på en digital byrå? Skulle du vilja att alla dina WordPress-webbplatser driftades av ett säkert, snabbt och tillförlitligt webbhotell?

Vi samarbetar med flera reklambyråer och digitala byråer som skapar webbsidor och webbutiker med hjälp av WordPress och WooCommerce. De här företagen sparar tid och resurser genom att välja oss som sin tekniska samarbetspartner. Vill ni också vara en del av det här samarbetet?

Seravo som samarbetspartner

Som samarbetspartner får du:

 • en användningsklar installation av WordPress en kort tid efter din beställning.
 • en effektiv arbetsmiljö och de bästa utvecklingsverktygen såsom Git, Vagrant, Composer, WP-CLI och många fler
 • en utvecklingsmiljö (staging) för att utveckla webbplatsen (med paketen Pro, Business och Enterprise)
 • en professionell kundtjänst och stöd för publicering av webbplatsen vid behov
 • sinnesfrid från tekniska problem med dina kunder: när webbplatsen är klar och publicerad överförs ansvaret för förvaltning och drift av webbplatsen till Seravo.
 • en partner som har specialkunskaper i WordPress och som vid behov hjälper dig med WordPress- relaterade problem.
 • en partner som tar hand om dig och dina kunder
 • Du kan välja mellan återförsäljning och lead-generering beroende på dina behov, ditt verksamhetssätt och dina kunder.

Är du intresserad? Du kan nå oss på help@seravo.com. Vi svarar gärna på alla dina frågor om samarbetspartnerskap!

Varför är Seravo ett bättre alternativ för era kunder än vanlig hosting?

 1. Vi på Seravo bryr oss verkligen om våra kunder och deras webbplatser på riktigt. Därför är vi en av få aktörer i världen som utöver de vanliga tjänsterna inom hosting även erbjuder komplett förvaltning och övervakning 24/7 – dygnet runt alla dagar.
 2. Vi sköter våra kunders webbplatser dygnet runt och om det blir problem tar vi genast kontakt och informerar kunden om problemet. Om problemet kan lösas av oss utan att utvecklaren behöver ingripa, korrigerar vi oftast felet istället för att kunden behöver göra det. Tack vare detta, är felet på webbplatsen oftast rättat innan besökarna ens hinner märka något av det.
 3. Vår service är optimerad för WordPress. WordPress-webbplatserna snabbhet och skalbarhet är i toppklass och i vår kundtjänst arbetar WordPress-experter.
 4. Vi ansvarar för uppdatering och säkerhetskopiering av webbplatsen och för datasäkerheten. Vi uppdaterar WordPress-kärnan, installerade teman och tillägg, så du inte behöver inte oroa dig för föråldrade tillägg. Vi säkerhetskopierar webbplatserna automatiskt dagligen och vi är beredda att vid behov åtgärda datasäkerhetsproblem.
 5. Datasäkerheten utgör en central del i vår service. Vi erbjuder alla våra kunder gratis HTTPS-koppling för att säkerställa att alla webbplatser ska vara säkrare, snabbare och uppnå bättre placeringar hos sökmotorerna.
 6. Du behöver inte oroa dig för gig och herts. Vår tjänst kan skalas för de högsta besökstopparna och vår prissättning baserar sig på antalet besökare och inte på hur stora serverresurser som krävs.
 7. Vår prissättning är tydlig och enkel. WP Pro för företags webbplatser, Business för nätbutiker, Corporate för större webbplatser och mindre nätverksinstallationer och Enterprise för mer krävande och komplicerade implementeringar. I priset ingår alltid, utöver hosting, även domännamnet och underhållet. Inga överraskande extra-avgifter och som en extra fördel kan våra samarbetspartners fortsätta erbjuda WP Mini paketet för mindre webbplatser trots att vi tagit bort det från vårt generella erbjudande.
 8. Vi erbjuder våra kunder WordPress så som det är tänkt att vara: enkelt, säkert och flexibelt. Efter att du gjort din beställning kontrollerar vårt kundtjänst-team uppgifterna och installerar WordPress färdigt åt dig, och allt detta tar oftast bara några minuter. Allt du behöver göra är att logga in.
 9. Seravos tjänster är planerade för att vara utvecklingsvänliga och därför erbjuder vi de bästa redskapen som stöd för att kunna skapa magnifika webbplatser. Vi kan erbjuda utvecklarna utbildning och vägledning i de bästa arbetssätten för våra tjänster.

Läs mer om våra WordPress paket.

Partner banners

Som partner kan du också använda följande banners för att visa era kunder att ni arbetar med oss kring Premium Hosting och förvaltning för WordPress.

Mer läsning

WordPress 5.5 ”Eckstine” är här

12.8.2020

Större WordPress-releaser har historiskt alltid namngetts efter olika jazzmusiker, och WordPress 5.5 är inget undantag där den fått ge releasen […]

Webinar: Använd Xdebug för PHP-profilering

7.8.2020

Under COVID-19-utbrottet våren 2020 slutade vi med alla våra utbildningar på plats och ersatte dem med gratis webinarier som visade […]

Underhåll i världsklass för ett evenemang i världsklass

25.6.2020

Utöver Slush är Nordic Business Forum en av de största framgångssagorna på den finska eventmarknaden. Något som började år 2010 […]