Premium Hosting and Upkeep for WordPress

Premium hosting och
förvaltning av WordPress

Egenskaper Priser

Egenskaper

Seravo erbjuder komplett förvaltning för din webbplats och en driftsmiljö skräddarsydd för WordPress, med fokus på säkerhet, snabbhet och skalbarhet.

Testade uppdateringar

Vi uppdaterar alla webbplatser regelbundet – inklusive teman och tillägg. Vi testar alltid först uppdateringarna i en separat miljö för att utesluta risken att någonting går fel på en live webbplats.

Läs mer

Snabbare WordPress

Vår driftsmiljö är optimerad för WordPress. Er webbplats kommer att dra nytta av olika tekniska lösningar, såsom Nginx-caching, PHP7, Redis och PageSpeed, allt förinstallerat på alla våra servrar.

Läs mer

Säker och övervakad

Vi har koll på er webbplats 24/7 och står ständigt beredda att ta hand om problem och hot. Vår driftsmiljö är konstruerad så att ett problem hos en enskild webbplats inte kan påverka övriga webbplatser.

Läs mer

Företag, stora och små

Vår driftmiljö är byggd för att hålla båda enklare webbplatser och komplicerade online-tjänster igång under alla omständigheter, även när trafikbelastningen är som störst.

Fitness-företaget Fressi har digitaliserat alla sina tjänster, utom själva träningen. Med WP Enterprise säkerställer vi att Fressis webbplats tar hand om deras kunder på ett smidigt och tillförlitligt sätt.

Läs mer

Webbutiker som levererar

När du behöver en lätthanterad, flexibel och skalbar e-handelstjänst är WooCommerce med WordPress ett naturligt val. Vi har ett paket som är skräddarsytt för webbutiker.

FitWood of Scandinavia ville började sälja internationellt med en webbutik för sina träningsredskap. Med tyngdpunkten på design och kvalitet, valde FitWood WooCommerce och WP Business för att göra sin butik till en succé.

Läs mer

Samarbete lönar sig

Jobbar du för en digital byrå som vill inte bränna allt krut på drift och support? Om du hellre fokuserar på dina starka sidor men samtidigt vill vara säker på att dina kunder får den bästa servicen som finns, har vi den perfekta lösningen för dig.

En av våra partners är Contrast, som bygger snygga och skalbara digitala tjänster. Vår uppgift är att säkerställa att Contrasts kunder är extra nöjda med deras projekt.

Läs mer

Byggd för utvecklare

Vi är utvecklare själva, så vi håller ständigt koll på vad som är bäst för utvecklarna. Seravo erbjuder en Linux-miljö, skräddarsydd för WordPress-utveckling med verktyg som WP-CLI, Node.js, Git och Composer.

Pixels är en digital byrå som tar WordPress-utveckling seriöst. Det finns goda skäl till varför de utsett Seravo till sin tekniska samarbetspartner.

Läs mer

Gör inte dina läsare besvikna

Nyhetssidor, nätupplagor och bloggar är webbplatser som inte bara konkurrerar med sitt innehåll, utan även med sin snabbhet och själva tjänstens inbyggda funktioner.

Vår driftmiljö är byggd för att kunna klara komplexa behov och olika typer av innehåll. När det var strejk i Finland fortsatte webbplatsen för en av våra kunder att vara snabb och stabil, vilket gav en oväntad trafikökning.

Läs mer

Våra paket

WP Pro

Professionella, frilansare och mindre företag

30 €

/ MÅNAD


Beställ

WP Business

För växande företag och e-handel

45 €

/ MÅNAD


Beställ
WP Corporate

WP Corporate

Större och komplexa webbplatser och e-handel

100 €

/ MÅNAD


Beställ

WP Enterprise

Anpassade lösningar för omfattande webbplatser

Enligt offert


Be om offert

Våra kunder

Över tusen finska företag anlitar oss med deras webbsidor. Nu är det dags att erbjuda världens bästa WordPress-tjänst också i Sverige.

Det är bara att logga in

Med Seravo kommer du direkt igång med WordPress. Skicka in din beställning och vår kundservice kommer att hjälpa dig så snart som möjligt.

Beställ nu