Premium Hosting and Upkeep for WordPress

Premium hosting och
förvaltning av WordPress

Egenskaper Priser

Egenskaper

Seravo erbjuder komplett förvaltning för din webbplats och en driftsmiljö skräddarsydd för WordPress, med fokus på säkerhet, snabbhet och skalbarhet.

Testade uppdateringar

Vi uppdaterar alla webbplatser regelbundet – inklusive teman och tillägg. Vi testar alltid först uppdateringarna i en separat miljö för att utesluta risken att någonting går fel på en live webbplats.

Läs mer

Snabbare WordPress

Vår driftsmiljö är optimerad för WordPress. Er webbplats kommer att dra nytta av olika tekniska lösningar, såsom Nginx-caching, PHP7, Redis och PageSpeed, allt förinstallerat på alla våra servrar.

Läs mer

Säker och övervakad

Vi har koll på er webbplats 24/7 och står ständigt beredda att ta hand om problem och hot. Vår driftsmiljö är konstruerad så att ett problem hos en enskild webbplats inte kan påverka övriga webbplatser.

Läs mer

Våra paket

WP Pro

Professionella, frilansare och mindre företag

30 €

/ MÅNAD


Beställ

WP Business

För växande företag och e-handel

45 €

/ MÅNAD


Beställ
WP Corporate

WP Corporate

Större och komplexa webbplatser och e-handel

100 €

/ MÅNAD


Beställ

WP Enterprise

Anpassade lösningar för omfattande webbplatser

Enligt offert


Be om offert

Våra kunder

Tusentals företag i Norden anlitar oss med deras webbsidor. Nu är det dags att erbjuda världens bästa WordPress-tjänst också i Sverige.

WordPress 5.5 ”Eckstine” är här

12.8.2020

Större WordPress-releaser har historiskt alltid namngetts efter olika jazzmusiker, och WordPress 5.5 är inget undantag där den fått ge releasen […]

Webinar: Använd Xdebug för PHP-profilering

7.8.2020

Under COVID-19-utbrottet våren 2020 slutade vi med alla våra utbildningar på plats och ersatte dem med gratis webinarier som visade […]

Underhåll i världsklass för ett evenemang i världsklass

25.6.2020

Utöver Slush är Nordic Business Forum en av de största framgångssagorna på den finska eventmarknaden. Något som började år 2010 […]